When Midnight Without Him..

It almost 4.00 a.m.
I was awake since 2.00 a.m.
Ntah kenapa tak boleh tido.. Esok kat office sure letih..

Normally, every night, Mast akan bangun for a cup of milo and two pieces of biscuit..
Who will make it for me? Obviously Acap..
But this week, Acap dah tido macam normal people..
So, every night Mast kelaparan and keseorangan.. Minum milo kotak jerr sorang-sorang..
(Aku merinduimu.. ting tong..hehe)

Dah lama rasanya tak update blog, and baca blog orang..
Facebook pun sometimes jerr.. Sekarang ni seriously takde mood untuk beralam maya..
Too much things to do and too much things to think..
Too much pressure with current environment..
Especially masalah rumahtangga..
Not my rumahtangga but our rumahtangga..
Lepas satu, satu masalah yg timbul..
Rasanya ramai yang dah tahu & isu ni dah tersebar luas - UK & Malaysia
Ni semuanya berpunca dari dunia alam maya ni lah..
Ntah mane hilangnya rasionalism & professionalism..
Masing-masing ikut emosi..
Rasa tak sabar sangat nak hidup dalam rumahtangga sendiri..

Ni tak termasuk lagi health problem..
Dulu, people I hate and scare the most was doctor gigi..
Rasa nak tercabut jantung bila nampak van doctor gigi datang kat sekolah..
Now, I hate to see doctors and consultants.. Ade je masalah bagi diorang eventhough I don't have any problem..
Tak boleh ke enjoy the life and make the life easy..

Ntah ape lah yang bebel tengah-tengah malam ni..
Actually Mast lapar, boring & tak boleh tido..
Sepatutnya bangun buat tahajud mengadu pada Allah, tapi mast membebel sorang-sorang..
OK, muhasabah diri & mari solat subuh..

-End-

Comments

  1. hye dear... miss u so muchhh.. buat solat tahjud , doakan juga akak n farrihin selamat sampai ke sana nengok adik baru... farrihin x sabo nk nengok adik baru.. asyik sebut alang baby jer..

    ReplyDelete

Post a Comment