Utilising my single life..

Ari ni single lagi..
Semalam single..
Esok akan single..
Friday pun single gak..
Saturday dah tak single..hehehe

Waktu single macam ni lah mast akan bergiat aktif di alam maya..
Mase ni lah nak reply email & clearkan inbox..
Mase ni lah nak baca blog orang (sape-sape je)..
Yang paling best, waktu ni lah shopping sakan..
Website wajib, ebay & amazon..
Jap lagi nak tengok Dorothy Perkins..

Tadi Mast baca blog Zaidah, firasat garis tapak tangan..
Bukan main semangat & bersungguh-sungguh baca sambil menilik tapak tangan sendiri..
Seronok & terleka kejap..
Pastu ntah macam mane Mast boleh terbaca blog Lya..
Sedih sangat.. tersesak-esak gak lah Mast nangis..
Nasib baik Acap takde..
Kalo tak, confirm Mast kena gelak & kena sakat dengan dia..

Kalo Acap ada, or Acap dah celik mata, dia memang tak bagi Mast chance duduk aman..
Ada je benda yang dia buat and suka kaco Mast..
Mase tu, mulalah Mast jerit-jerit tak tahan kena kaco..
Kadang-kadang sampai boleh nangis..
Tapi bila Acap takde ari-ari macam ni rindu yang teramat lak..

Especially bila tiba-tiba kaki Mast kebas..
Terpaksalah tanggung sendiri..
Biasanya ade orang tolong tolak kaki and paksa mast makan ubat..
Tapi skrg ni boleh skip makan ubat..yeye..

Jap lagi Mast nak update pasal cerita Gigi & Wana..
Dah lama tak update cite guest yang berkunjung & bermukim di GSR ni..
Rapek pun minta Mast update cite & gambar terbaru GSR..
Kalo ade mood, Mast update khas untuk Rapek..
Sekarang ni tengah ade krisis & perang saudara sikit..
Tunggu aman dulu..

TUNGGUUU!!! hehehe

Comments