Gerammm!!!

Mast tengah kat ofis ni..tapi rasa geram yang teramat sangat dengan si mulut tempayan tu..
Ingatkan perempuan je yang mulut temapayan, rupanya lelaki punya mulut lagi besar..
Tadi dah bergosip & meluahkan perasaan kat Zaggy.. Cerita Acap pun Mast dah dengar..
Melampau lah macam..bukan setakat nak jaga tepi kain orang..tapi sampai nak masuk dalam kain sekali.

Rasa macam nak pindah rumah sekarang juga. Nasib baik Mast exam, so focus marah tu boleh divert lah. Lagi satu, nasib baik dia tak tahu Mast bakal dapat baby. Kalo tahu, confirm asyik ketuk pintu bilik Mast je. Macam mana Mast melarikan diri, dia akan cuba juga dekati Mast. Kenapalah ade manusia macam ni?

Sape-sape yang tahu Mast dah pregnant, tolong jangan post apa-apa public comments kat facebook k..If not, my life will be miserable. Ari tu dah nangis kat Acap. Nanti ari-ari Mast nangis.

Banyak lagi Mast nak cerita ni. Tapi kalo nak tahu lebih lanjut, nnt kita calling-calling & bergosip. Tak baik cerita bayak-banyak pasal hal orang.

Ya Allah, berikanlah petunjuk kepadanya. Berilah kekuatan dan kesabaran kepadaku dan orang-orang sekelilingku untuk berhadapan dengan orang seperti ini. Amin.

Comments

  1. ala.. ciannyer adek akak... sal dia nk meyebok hal org lain ek? hal dia sendiri pon tak terurus , macam bagus jerk . bz body betul! . tak pe la mast.. buat tak paham jerk . kite ade pride n maruah kite sendiri , dia buat cam tu dia sendiri yg malu, dia tak pandai jaga maruah dia ...

    ReplyDelete

Post a Comment