Hensemnyerrrr Dierrrr

Sorry K.Apid, Mast curi gambar-gambar budak-budak hensem ni. Rindu sgt kat diorang..Ari-ari mesti nak skype dengan kembar & tengok aksi diorang.. Dah lame tak tengak Farihin..Sekarang ni, semua dah besar & hensem.. Bila nak dapat baby girl pulak? But don't ask me this question k!!!







Sekarang ni Mast tengah cari website kat Malaysia yang boleh buat delivery untuk beli hadiah birthday diorang tapi macam tak jumpa website yang best..Any recommendation???

Kat sini memang banyak & best-best, tapi posting cost agak mahal & takde mase nak pegi post office..

Happy Birthday Along, Angah & Farihin.
Hughes & Kisses from M.Lang & P.Lang
Nanti M.Lang beli bearbear & car k.. I love you

Comments

  1. wahhhhhhhhh....... dapat prizeyyyyyyy..

    erm ... cam ner nk cakap yek, byk toys yg best2 kat internet , tapi agak cost kalau yg baru..mast try this.

    http://www.littlewhiz.com/
    http://www.thelilcaliph.com/e-Boutique/

    tapi byk jugak yg secondhand yg bagus..

    gi kat blog akak , kat bawah tu ade online shopping directory...


    dear.. we here miss u both too...

    ReplyDelete
  2. upsssssssssss........ gegirl?? mast la pulak... kitorang nk rehat.. kekekeke

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah...

    Nice blog. Suka sangat layoutnya. Kemas & teratur...

    Thanks sudi singgah ke blog saya...

    ReplyDelete
  4. cumilnyer budak2 tuh...suke tengok..hehe

    ReplyDelete
  5. anak sendiri takde rezeki lagi..ni anak-anak pinjam jerr..

    insya'Allah before balik Msia, akan diusahakan untuk dapat at least satu baby :)

    ReplyDelete

Post a Comment